Oppskrift: Geléshots

Her kommer verdens beste og enkleste oppskrift. Og det er 100% garanti på den. For den funker som faen. 

..og forresten, hvis du tar i bruk denne oppskriften – så er det lov å si “Takk” eller noe i kommentarfeltet 🙂 Og til dere som kopierer hele innlegget, for så å bruke den på deres egne blogger – spør først. Normal folkeskikk gjelder også her 🙂 

 

Det du trenger:
1 pk. Freia gelé (du kan bruke eple, jordbær, sitron.. u name it)
2,5 dl vann
2,5 dl vodka 40% (smirnoff / kalinka.. det du vil ha selv, samme med prosenten)

Tillegg:
1 stk. kasserolle
1 stk. visp
1 stk. dl/l mål
1 stk. bolle (noe og ha gelén i)

 
Slik gjør du:
1. Du har vann i en kasserolle. Deretter varmer du dette opp til det begynner å bli varmt (begynner og dampe en god del). Tingen er at det ikke skal koke, eller dampe alt for mye.

2. Når du ser at det er varmt nok, tar du av kasserollen ifra den varme platen, avkjøler vannet og har i spriten (Grunnet at sprit kokes ved en temperatur av 78 grader, mens vann koker ved 100 grader), deretter heller du i gelépulveret. Så rører du dette godt ut med en visp, slik at det ikke er noe pulver igjen. Deretter lar du dette stå i kasserollen en stund, slik at det blir litt avkjølt.

 
 

3. Når gelen er blitt litt avkjølt, heller du alt i det du måtte ønske. (kopper, glass, skåler, etc..). Så setter du dette i kjøleskapet. Nå er det bare og gjøre noe annet i to til tre timer (PS: det kan ta lengre tid), slik at gelén har stivnet helt.


 

Voila:
Du har nå laget 5 dl spritgelé som du kan hygge deg med! 🙂

PS: Husk at du kjenner ikke spritsmaken noe særlig, men dette betyr ikke at det ikke er noe alkohol i gelén. Derfor burde du være klar over at plutselig du kan bli sørpe full av å spise alt. Og dette nevnes av tidligere erfaringer…

 

140 kommentarer

Siste innlegg