til dere som måtte lure på hva det er som foregår

Dessverre kan jeg ikke gå i sånne veldig små detaljer offentlig, rett og slett fordi jeg ikke vet alt og fordi jeg ikke føler meg helt komfortabel med å dele alt av det lille jeg vet. Men de som føler de vil vite, må gjerne sende meg en melding å spørre.

Den generelle saken er dette: en i familien er syk. Tilstanden er alvorlig, men stabil, og han får den absolutt beste hjelpen man kan få.

Så til dere som har lurt på hvorfor jeg har vært litt "off" eller deprimert de siste dagene, her har dere grunnen. Det er en påkjenning for oss alle dette her, når noen blir syk. Og det er kanskje vanskelig for de som er rundt å vite hvordan man kan hjelpe.

Jeg sliter veldig med å holde motet oppe om dagen, og det skjer også flere ganger gjennom døgnet jeg rett og slett knekker fullstendig sammen. Det her er ikke et av de "vanlige" ropene om hjelp, dette er rett og slett en slags påminnelse om å stille opp for hverandre når det trengs. Mange har vært flinke til det allerede, men det jeg trenger (og jeg sier det rett ut), er at noen kan være hjemme sammen med meg. Få meg på andre tanker. Holde rundt meg når jeg knekker. Se en film. Sove. Passe på. Om man ikke har tid, greit, men da er det lov å sende en melding å høre hvordan det går, om noe trengs osv. En trenger ikke gjøre alt, men noen kan gjøre noe. Bare still opp. Jeg trenger det.

That's it. Det ordner seg nok til slutt. Det må bare det.