hits

Kniven på strupen og sånn

Her om dagen fikk jeg en kommentar fra en som valgte å være anonym, men som også var veldig gira på å påpeke at jeg kunne "holde kjeft frem til jeg hadde noe mer positivt å si". Okei? Denne kommentaren kom på et innlegg som forøvrig var jævla positivt til meg i en dårlig periode å være, og omhandlet ganske trivielle men også ganske dype ting - som angst og kjærlighet. Personen ville ha noe mer positivt, men som hva da?

Jeg er egentlig en ganske trivelig person, synes jeg sjøl ihvertfall. Kan dra det så langt at jeg faktisk påstår at jeg har en tendens til å være morsom. Det handler bare om hva jeg velger å dele med verden, og den bloggen her har blitt en slags personlig klagemur. Ikke bare får jeg tømt hodet for slitsomme tanker, jeg får også ryddet opp i egne følelser og kanskje hjulpet noen andre som har en minst like rævva dag som meg.

Og la oss bare få en ting klart med en gang; jeg er realist. Livet er ikke en dans på roser. Jeg gidder ikke de der fasade-greiene mange har på sosiale medier. Jeg pynter ikke på sannheta. Har jeg en dårlig dag, så holder jeg enten kjeft, eller får det ut på min personlige side hvor folk selv kan ta valget om de vil gå inn å lese. Jeg tvinger ikke mine problemer på noen (bortsett fra psykologen min da, men det er tross alt jobben hennes).

Siden jeg debuterte på sosiale medier, har jeg hatt innstillingen om at de beste øyeblikkene i livet ikke skal deles. For de beste øyeblikkene er de minnene jeg skal sitte å tenke på når jeg blir gammel. Jeg deler ikke alle de verste heller, men kun det jeg vet andre kanskje kan dra nytte av. For det er den jeg er - en som vil være til nytte.

Så nå sitter jeg her da, og prøver å være så positiv jeg kan på en dag som egentlig har vært litt dritt frem til nå. Men heldigvis skal den innleide personen (les: psykologen) snart få være klagemur. Og være støttekontakt når jeg må innom legen for å ta EKG (ikke spør hvorfor, ingenting farlig, rutine eller noe).

Og forresten, takk for alle fine tilbakemeldinger på innlegget om "Happy go lucky" og Ida Fladen. Og takk til Ida også, som er awesome.

2 kommentarer

Victoria Larsen

11.01.2017 kl.13:10

Jeg håper du får en fin onsdag :-)

Anne-Cathrine

12.01.2017 kl.10:51

Victoria Larsen: Takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

Anne-Cathrine

Anne-Cathrine

23, Rauma

Psykisk helse & livet. Kontakt: ac.blogg@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv