16 tegn på at han er en fuckboy

Tidligere har jeg skrevet et innlegg som tydeligvis ble veldig populært, nemlig "18 tegn på at partneren din er psykopat". Vel, det finnes mer enn bare psykopater der ute. Det finnes også en egen rase som på folkemunne kalles fuckboys. Disse kan til tider være vanskelige å spotte i mengden, men jo mer du henger sammen med dem, desto dypere vann havner du i. Får du følelser for en fuckboy, er du rett og slett fuck'd. Så, la oss starte kampen med å utrydde denne rasen mannfolk, for de har faktisk alt for stor makt. Under finner du 15 tragiske tegn på at du har med en fuckboy å gjøre.

 1. Han maser konstant etter nakenbilder.
  Fuckboys er sultne og desperate etter oppmerksomhet fra oss jenter. De lever av nakenbilder fra flere titalls jenter som de snakker med på Tinder, Hot or Not, Happn og andre random sider eller apper. Han gjemmer telefonen når han får en ny snap fordi han vet det kommer til å være et nakenbilde fra en eller annen tilfeldig jente. For hvert lettkledd-/nakenbilde du sender, så får han minst 10 like bilder fra andre jenter.
   
 2. Han sier han ikke tror på "merkelapper"
  Et stort faresignal om at du hanskes med en fuckboy, er når en fyr vil holde ting i "gråsonen" og sier han ikke tror på "merkelapper". Hva er feil med merkelapper? De hjelper å holde ting organisert, sånn at du vet hvor du har ting. Men enn fuckboy vil ikke at du skal vite hvor du har han. Han vil bare fortsette i den samme banen uten å forplikte seg, fordi når ting da faller sammen, er han ikke ansvarlig for dine følelser. Og han kan ende opp med å si "veeel, vi var aldri offisielt sammen.". 
   
 3. Han respekterer ikke mammaen sin.
  En fyr som ikke respekterer mammaen sin er en fyr du ikke har tid til. Hvis han behandler mammaen sin som dritt, tenk på hvor dårlig han kommer til å behandle deg etter at den såkalte nyforelskelsen har lagt seg. Ja, det er viktig å legge merke til hvordan han behandler begge foreldrene sine, men hvordan han behandler mammaen sin er en klar refleksjon på hvordan han ser på kvinner i sitt liv.
   
 4. Han vil aldri være sammen med deg i full offentlighet.
  Han har alltid en unnskyldning for hvorfor dere to ikke kan bli sett sammen. Han er opptatt, han føler ikke for å dra ut, whatever. Hvis han ikke er stolt av å bli sett sammen med deg, så er du bare et sidestykke for en fuckboy.
   
 5. Han sier ting som "bro's before hoes" osv.
  Nei... Bare, nei...
   
 6. Han har ingen ambisjoner i livet.
  En fuckboy har ikke jobb, eller så har han hatt den samme jobben i flere år selv om han konstant klager hver dag over hvor mye han hater jobben sin eller livet sitt.
   
 7. Du har ikke peiling på hvor mange andre jenter han har i livet.
  Skjermen på en fuckboys telefon lyser alltid opp med nye innkommende varsler, snapper eller meldinger fra andre jenter. Du spør hvor mange jenter han snakker med, og han holder kjeft eller bytter tema. Hvem veit hvor mange jenter han snakker med.
   
 8. Han avlyser planer dere har, men sender likevel meldinger.
  Fuckboys vil heller ha lettkledde bilder enn å faktisk møtes.
   
 9. Han snakker stygt om eksene sine eller sier de var psyko.
  Han har aldri en fin ting å si om eks-kjærestene sine. De var psyko alle sammen.
   
 10. Han sier akkurat det han tror du vil høre.
  Du konfronterer han om noe han har gjort, og han svarer "du har helt rett". Han sier han vil forandre seg, og forteller deg alle grunnene til hvorfor du er bedre enn han. Men fuckboys fortsetter å gjøre det fuckboys gjør.
   
 11. Alle vennene hans er som han.
  En hel gjeng med fuckboys? Nope. Løp for livet.
   
 12. Han prøver å gi deg følelsen av at du skylder ham bilder.
  Hvis en fyr prøver å gi deg dårlig samvittighet for å ikke sende nok lettkledde bilder, er han en fuckboy.
   
 13. Han fortsetter å legge an å deg etter at du har avslått han, eller du har sett han sammen med en annen jente.
  F U C K B O Y 
   
 14. Han er en sånn fyr som sier du ser sliten ut når du ikke har på deg sminke. Han kommer med dømmende kommentarer om hvordan du oppfører deg, kler deg, sminken din osv.
  Han har definitivt en ide om hvordan jenter "burde" se ut, og hvis du ikke ser perfekt ut hele tiden så er han raskt ute med å påpeke nettopp det. Dette er den ultimate fuckboy.
   
 15. "Netflix and chill?"
  En klassisk fuckboy setning.
   
 16. Og sist men ikke minst... penisbilder.
  Trenger man si noe mer? Neh.

  

Kommenter gjerne om det er noen punkter jeg har glemt, eller om det er andre tegn på en fuckboy som alle burde vite om, slik at vi får fjernet den rasen av mannfolk for godt. Vi jenter fortjener bedre enn som så nemlig. 

7

Har opplevd mye av det du har skrevet her ,så har gitt opp mannfolk -.- uansett andre jenter sier de fleste mannfolk er ikke så ille ,så hvor er alle dei som ikke er så ille -.-

Men den netflix & chill har eg aldri vært borti ,hadde aldri tolka det som sexhooking

Fuckboys for fuckgirls.. Gjelder vel strengt tatt begge kjønn dette..

Anonym: True that!

nr 4 9 og 15 har jeg hatt... men vil ikke bryte "vennskapet".. ;D

😂😂 bra skrevet

HVA søren?

Lalia: Takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding :-) Håper du får en fin tirsdag videre!

Skriv en ny kommentar