hits

paradise hotel & sexpress

Aldri i min villeste fantasi hadde jeg kunnet forutse at jeg skulle skrive et sånt innlegg som det her. Men etter å ha sett deler av en episode Paradise Hotel igår, så ble jeg faktisk så forbanna at jeg føler jeg MÅ skrive om det. 

Fair enough, den gjennomsnittlige IQ'en inne på Paradise Hotel er kanskje ikke særlig høy, men likevel så er dem mennesker på lik linje med andre. De er en del av samfunnet uansett hvor dumme de er. Kommentarene som provoserte meg, og som forøvrig var viktig for produksjonen å få frem, kom etter at en av jentene ikke ville ha sex. Hun har visst også sagt før hun gikk inn at hun ikke ville ha sex på hotellet, og det ble visst ikke særlig godt mottatt hos noen av guttene. Kommentarer som "Hvorfor være med på PH om du ikke gidder ha sex liksom?", "Det trekker ned stemninga i gruppa" og "Er jo som ei 60 år gammel nyskilt tante". Altså, seriøst? Bare fordi de ikke får seg et ligg. 

Min første tanke var "er det rart unge jenter sliter psykisk?". Nei, det er igrunn ikke det. Skjønnhetspresset og kroppspresset i seg selv er jo nok, men når man i tillegg har gutter som det der i samfunnet, som tenker slik om fornuftige jenter som ikke vil ha sex på tv, da er det lov å begynne å lure. Ja, hver enkelt velger selv når og hvor de vil ha sex, og jeg dømmer ingen uansett hvilket valg de tar. De jeg derimot dømmer, er de guttene (og jentene) som har en slik tankegang at de tror det er greit å komme med slike kommentarer. 

Nei, ei jente er ikke kjedelig fordi hun ikke vil ligge med deg på tv. Eller på fest. Eller bare ikke ligge med deg i det hele tatt. Jenta velger selv. Sier hun nei, så betyr det nei. Og da er det unødvendig med en diskusjon etterpå om hvorfor, eller å komme med kommentarer om hva du mener. Vil hun ikke, så vil hun ikke. Ferdig snakka. Og det gjelder uansett sted, situasjon, sammenkomst. Det gjelder alltid.

Så kjære gutter, get a grip. Hvis dere faktisk vil ha dere et ligg, så burde dere faktisk behandle jenter med omsorg, kjærlighet og respekt. Klart det finnes jenter som vil ligge med dere bare dere knipser, men de som faktisk er verdt å satse på gjør ikke det. Tenk litt på det.

Og nei, jeg drar ikke alle gutter under samme kam. Men hvis du føler deg truffet - værsegod. 

2 kommentarer

maritjohansen

29.03.2016 kl.23:40

Du er jammen toff som tar opp dette jeg satt og tenkte det samme. De guttene somikke tar et nei som ett nei de maa tenke seg om

Cathrine

30.03.2016 kl.04:34

Utrolig bra skrevet, jeg kunne ikke vært mer enig!

Skriv en ny kommentar

Anne-Cathrine

Anne-Cathrine

23, Rauma

Psykisk helse & livet. Kontakt: ac.blogg@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv