hits

på villspor

Den verste følelsen i hele verden er ensomhet. Følelsen av å måtte kjempe en kamp alene. Ikke bare er det den verste følelsen, men det er også den mest slitsomme. Når man har angst blir den følelsen minst ti ganger verre. Hver gang man åpner munnen og prøver å være ærlig om hvordan man har det, så kjenner man på følelsen av å irritere folk med negativiteten sin. Man føler folk dømmer deg for den du er. At du ikke er bra nok. "Du er lat og burde holde den jævla sytinga di for deg selv".

Kanskje burde jeg holde kjeft om hvordan jeg har det på de tyngste dagene. Men sannheten er jo at jeg bare forteller en liten brøkdel om hvordan det egentlig er. Det jeg skriver om er toppen av isfjellet. Ja, jeg hater meg selv og kjenner på alle de følelsene jeg skriver om. Jeg hater også hvordan jeg til tider fremstår til andre mennesker på tunge dager, og jeg hater hvordan menneskene da velger å tolke oppførselen min dit hen at jeg er psykopat eller psykotisk. For når folk dømmer åpenheten min, og er negative, så tror jeg på det de sier. Negativitet fra andre mater angsten min og gir den mer drivstoff til å kjøre meg ned i dumpa.

Jeg er et resultat av hvordan andre har behandlet meg og fortsatt behandler meg. Selvsagt burde jeg egentlig gi blanke faen i alt hva folk har å si som er negativt, men angsten tar det til seg uansett. Jeg har ikke kontroll på hva underbevisstheten min tar til seg og ikke. Hele tiden prøver jeg å være hyggelig og snill mot alle rundt meg, til og med de som behandler meg som dritt eller ignorerer meg fullstendig. Det er et valg jeg tar basert på hvordan jeg selv har hatt det tidligere, og fortsatt har det.

Men etterhvert så renner jo begeret over, og angsten smeller til. Og da sitter jeg her da, med folk på alle kanter som tror jeg er gal, lat, psykopat, psykotisk, idiot, klengete, grinete, sytete, feit, stygg, masete osv. Takk fanden for at de tunge dagene går over, og at maska kan bli putta på igjen og bitchmode igjen blir påskrudd.

 

Jeg er så sliten... Så jævla sliten...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne-Cathrine

Anne-Cathrine

23, Rauma

Psykisk helse & livet. Kontakt: ac.blogg@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv