hits

Når du bare vil gi opp...

Enkelte dager er tyngre enn andre. Jeg vet den setningen gjentar seg i innleggene mine, men det får bare være. Idag er en av de dagene jeg trenger å ventilere ut litt negativitet. Humøret og formen er tung og tom. Hodet mitt sier at jeg egentlig bare burde gi opp alt jeg har satt som mål, alt jeg vil ha, alt jeg drømmer om. Det er liksom ingen vits i å kjempe for enkelte ting lenger. Tålmodigheten begynner å ta slutt og jeg sliter virkelig med å finne motivasjon til å fortsette.

Jeg er sta av natur, jeg er målretta. Når jeg setter hodet mitt på et mål, så kan jeg gå igjennom helvete for å få til de tingene jeg vil. Men av og til er helvete en forferdelig plass å gå gjennom. Til vanlig går det greit, for der finner jeg styrken min. Jeg finner motivasjon og det går en faen i meg som sier at jeg ikke skal gi opp. Akkurat nå lurer jeg på hvorfor det ikke skjer denne gangen.

Når målet inkluderer andre mennesker er det vanskelig å kunne jobbe målrettet. Fordi det er ikke bare meg og min styrke det kommer an på. Jeg kan ikke jobbe alene for et mål som inkluderer andre, det går bare ikke. Jeg gidder heller ikke tvinge meg på folk for å til det jeg vil, jeg gidder ikke mase. Jeg ofrer gjerne både hjerte og hjerne i prosessen mot målet, men da forventer jeg jo at både hjerte og hjerne blir tatt godt vare på. Å legge hjertet i andres hender gir dem et valg, ta vare på det eller ødelegg det. Du har ingen garantier på at de ikke ødelegger det. Jeg legger ikke sjela mi i andres hender for at de skal gi faen, jeg gjør det som et symbol på at jeg er villig til å faktisk ofre alt. Det virker kanskje dumt, men.

 

Helvete kan være et hyggelig sted å hente styrke fra. Men motgang og uvilje som varer over tid er demotiverende. Jeg nekter å gi opp på generell basis, men nå trenger jeg virkelig motivasjon som får meg til å fortsette. Jeg trenger et tegn som sier at alt kommer til å gå bra, at kampen jeg kjemper er verdt kreftene. At det er verdt å gå gjennom helvete for å få til ting.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne-Cathrine

Anne-Cathrine

23, Rauma

Psykisk helse & livet. Kontakt: ac.blogg@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv