hits

En sterk personlighet kan være skremmende

Når mennesker kommer i kontakt med noen som har en sterk personlighet, så forstår de ofte ikke hvilken type person de må forholde seg til. Noen mennesker tror at du dominerer. Noen tror at du bare er frekk. Ingen av de tingene er sannheten. Verken det å dominere eller å være frekk reflekterer personligheten din i det hele tatt. Sterke mennesker er faktisk ganske myke på innsiden. Det er bare det at mennesker som faktisk har dominerende personligheter, gir oss med sterke personligheter et dårlig rykte. 

Sterke mennesker MÅ ikke vinne, de er bare ikke villige til å la seg tråkke på. Ja, noen er kanskje redd for deg. Men det er bare fordi de ikke forstår hvordan du kan være så sikker på deg selv at du ikke trenger bekreftelser fra de rundt deg. Så her er 8 tegn på at du har en sterk personlighet som kanskje skremmer andre mennesker.
 

 1. Du godtar ikke unnskyldninger
  De som har sterke personligheter godtar ikke unnskyldninger. Når du har en sterk personlighet, så er du lite villig til å kaste bort tid på å høre mennesker klage over hva de kan og ikke kan gjøre. Du vil heller fokusere på hva DU kan gjøre og hvordan du kan overkomme hindre for å gjøre mer. 
  Ikke still spørsmål ved deg selv for å ikke unnskylde deg. Det finnes kanskje mange grunner til at du ikke kan gjøre ting, men det finnes enda flere grunner til at du faktisk kan gjøre de.
 2. Du er forsiktig med hvem du slipper inn i livet ditt
  Som en sterk person så er du ikke avhengig av at andre mennesker forteller deg hvem du er, hva du er eller hva du kan gjøre. Du forstår at andre mennesker trenger å fortelle deg det for å føle seg bedre. Du forstår også at noen trenger å høre disse tingene for å føle seg hel. 
  Selv om du kanskje ikke vet helt hvem du er enda, så vet du at du ikke trenger en kjæreste, sjef, bestevenn eller et familiemedlem til å fortelle deg hva du er kapabel til å gjøre. Det greier du å finne ut på egenhånd.
 3. Du hater small talk
  Small talk er grusomt. Hvis du har en sterk personlighet, så har du mange ideer. Du vil ikke kaste bort tid på å snakke om mennesker når du kan forandre verden. Du føler kanskje at du er dårlig på small talk. Men det stemmer ikke. Du føler deg bare ukomfortabel fordi small talk er å kaste bort tid og hjerneceller.
 4. Du kan ikke fordra idioti, ufølsomhet eller uvitenhet
  Dominerende personligheter kommer av mangel på innflytelse eller viten. Sterke personligheter er et resultat av å være omsorgsfull og vel-informert. Det er en stor forskjell på disse to. 
  Siden du har brukt tid og krefter på å bruke hjernen din til noe godt, så hater du at mennesker trekker umiddelbare konklusjoner om ting de ikke vet noe om. Dette er kanskje en av dine beste kvaliteter. Ikke fordi du kan bruke det til å påvirke mennesker, men fordi du kan bruke det til å motivere mennesker til å faktisk tenke over ting de sier før det kommer ut av munnen deres.
 5. Du vet hvordan man er en god lytter
  Mennesker med en sterk personlighet vet hvordan man er en god lytter. Du tenker kanskje at andre setter pris på det. Men i realiteten blir de redde av å bli hørt og motivert, spesielt hvis de ikke er vant til det.
 6. Du trenger ikke oppmerksomhet
  Å ha denne typen personlighet betyr at du ikke har et behov for oppmerksomhet. De aller fleste tror du lever av å få oppmerksomhet, men det er ikke sannheten. Det er bare det at personligheten din tiltrekker seg mennesker. Mengden av sosialisering du foretar deg er ikke fordi du vil, men fordi andre mennesker trenger slike som deg rundt seg. 
  Til tross for dette trenger du faktisk tid for deg selv for å lade batteriene. Ikke vær redd for å ta den pausen. Det er minst like viktig å ta vare på seg selv, som det er å ta vare på andre mennesker.
 7. Du er fryktløs
  Okei, dette stemmer faktisk ikke. Det finnes sikkert ting du er redd for. Men forskjellen mellom deg og andre mennesker er at du ikke lar den frykten diktere hvordan du lever livet ditt.
 8. Usikkerhet er mulighet
  Usikkerhet for deg er en mulighet til å gjøre ting bedre. Du vet at du ikke er perfekt. Men hvis du ikke prøver å lære og utvikle deg, til tross for risikoen for å drite deg ut, så lever du ikke. Du eksisterer bare.
  Det sies at alle er usikre, og det er nok sant. Men ikke alle lar usikkerheten stoppe dem fra å leve livet, og eie tingene de er usikker på. 
   

Ja, noen sier nok at mennesker med en sterk personlighet er vanskelig å omgås. Men du er bare vanskelig å omgås fordi du utfordrer de rundt deg til å bli den beste versjonen av seg selv! Så hvis det er hva det vil si å være vanskelig, så vet du allerede at det er best å fortsette å være deg selv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne-Cathrine

Anne-Cathrine

23, Rauma

Psykisk helse & livet. Kontakt: ac.blogg@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv