hits

fuck åpenhet og ærlighet

Etter å ha mottatt tilbakemeldinger fra noen av mine nærmeste om mine innlegg her på bloggen, så ser jeg faktisk ikke poenget med å være åpen om ting lenger. Intensjonen min har hele tiden vært å kjempe ned tabuet rundt psykisk helse ved å fortelle min historie. Dette blir visstnok ikke satt pris på blant de som står meg nærest. Dessuten har det også kommet en del reaksjoner i det skjulte fra fremmede mennesker, om at jeg fikk som fortjent. Dette mener jeg igrunn er trakassering, men det får bare være.

Ja, det har hjulpet meg mye å være åpen om ting så langt. Jeg hadde håpet på å kunne dele mer, men etter responsen å dømme så velger jeg nå å holde kjeft. Det valget er nok på mange måter ikke klokt for min egen helse og velvære, heller ikke for mitt håp om å skape åpenhet og rive ned tabu. Jeg har fått indirekte beskjeder om at jeg heller burde skrive en privat dagbok, som ikke deles med noen. Og jeg antar det er fordi min historie er for drøy for enkelte. Kunne jo ha starta en ny anonym blogg, men hva er poenget med det? Skal jeg først være ærlig, så skal det ikke være noen hemmelighet hvem jeg er.

Samtidig vil jeg også takke for fine kommentarer jeg har fått her inne. Det blir satt stor pris på.

Nok en gang blir jeg truet til stillhet, og det irriterer meg. For å opprettholde den falske fasaden, må jeg vel bare gjøre som jeg får beskjed om. Vil trossalt ikke skade noen andres rykte eller samvittighet, liksom. Men sånn er det å være ærlig, man taper ansikt. Nå er det på'en igjen med maska og skjule angsten. Blir sikkert kjempegøy.

Så en siste beskjed til de som måtte mene at historien min er oppdiktet, at jeg overdriver, at jeg fikk som fortjent, at jeg burde bli utsatt for mer; dere trenger hjelp. May the force be with you all.

Adjø for nå, betches🖖🤓

2 kommentarer

tankenemine67

09.02.2016 kl.06:08

Du kan velge å blogge anonymt. Bare slett denne og start en ny en. Da er du mye friere. Det gjør jeg. Lykke til! :)

Saad Jawoda m

25.02.2016 kl.17:41

Du trenger ikke å bli stille på grunn av slike varsler.. man møtter slike folk i livet hverdag?men hva vil du selv valge.. høre på dem eller ikke?.. poenge er: dt er sikkert mange som lært mye, pågrunn av dt du skriver? selv jeg har lært mye?

Skriv en ny kommentar

Anne-Cathrine

Anne-Cathrine

23, Rauma

Psykisk helse & livet. Kontakt: ac.blogg@live.no

Norske blogger

Kategorier

Arkiv