Suck it up princess

Av og til har man en av de dagene hvor man er så sliten at alt man vil gjøre, er å legge seg ned i fosterstilling og gråte. Idag er en sånn dag.

Jeg er så sliten. Kroppen skjelver fordi mengden av angst er større enn den greier å skyve unna. Jeg vil gråte, men greier det ikke. Jeg vil kjefte folk huden full for å svikte meg når jeg trenger dem mest, men tenker at det ikke er vits. Ingen gidder bry seg uansett. Jeg er lei av å måtte kjempe om oppmerksomheten fra folk. Tanken nå er at jeg vil gi opp menneskeheten. Om andre mennesker ikke vil være en venn, så er jeg heller ikke verdt venner. Venner i den definisjonen at de holder jevnt kontakt. Ikke som bruker meg som et tidsfordriv. Jeg fortjener trossalt mer enn å være et tidsfordriv, og jeg har mye kjærlighet og omsorg til overs. Det er bare veldig få som legger merke til det bak fasaden jeg har satt opp.

Generelt sett burde jeg være glad. Jeg har oppnådd en del på kort tid, men samtidig føler jeg at universet straffer meg for mine oppturer. Likevel har jeg i bakhodet at universet og skjebnen kun gir mest nedturer og dritt til de menneskene som har styrken som trengs til å overleve det.

Jeg er sterk. Men jeg trenger likevel oppmerksomhet og kjærlighet.

3

Du har min oppmerksomhet! :) STÅ PÅ!! :D

skjønner hvordan det føles! tror alle har slike perioder noen ganger, selv om det ikke virker slik. bare push på og ikke gi deg, så skal det nok gå bra. har troen på deg!

Vidar Dahle

Syntes du e flink i Anne-Cathrine viktig å slippe ut dampen av og til :) bra du har en plass å få det ut også :)

Skriv en ny kommentar