Frustrasjon.. og en hemmelig drøm?

Av og til tar jeg meg selv i å tenke over hvilken plass jeg egentlig er tiltenkt i den verdenen her, om jeg i det hele tatt har blitt tiltenkt en. Tankene kommer nok fordi livet mitt går så jævlig treigt, mens livene til menneskene rundt meg bare raser avgårde. Men hvis jeg ser tilbake på de siste årene for å finne svaret på problemet, så er det vel helt fair å si at skjebnen har lagt en hel del "hinder" (les: fjell) i min vei mot toppen. 

De som kjenner meg best, vet at jeg ble født uten tålmodighet. Ting som går sakte, og ting som blir utsatt uten grunn, er noe av det som irriterer meg mest i hele verden. Så ettersom at jeg har dårlig tålmodighet, har motivasjonen min for å få litt fortgang på enkelte ting steget samtidig som jeg lærer meg å overleve hverdagen igjen. Men på den kloden her holder det ikke å bare ha pågangsmot, enten det eller så hater skjebnen meg. Når jeg har motivasjon, god dagsform og pågangsmot, så må jeg velge mellom to essensielle ting jeg trenger for å komme videre i livet. Penger til å overleve, eller utdanning. 

Ja, du leste riktig. Jeg vet bedre enn de aller fleste at man ikke kan få i pose og sekk her i livet, men å sette meg (eller noen som helst andre) opp for et sånt valg gir absolutt ingen mening. "Du må fokusere på utdanningen din" sa personen som ga meg valget, "men da mister du inntekten din" fortsatte den andre personen i rommet. Så, hva velger man? For nå har jeg (igjen) valgt en utvei basert på tanken om å overleve. 

 

En annen liten tanke som har kvernet i hodet ganske lenge, er tanken (eller ønsket) om å skrive og gi ut en bok. Jeg vet ikke hva den boken skulle handlet om, eller hvordan man begynner på et sånt prosjekt, men en fin liten ønskedrøm er det ihvertfall. 

Så får vi se da, hva de neste månedene bringer. Jeg håper på masse lykke og oppturer, for det har det ikke vært så mye av de siste årene og dessuten fortjener jeg mengder med positivitet etter mye slit. Smil! 

1

ha en god helg :)

Gå gjerne inn på bloggen, besøk gjerne Facebook siden vår, trykk liker og del. Vis du er i mot mobbing :)

Du finner link til Facebook siden på bloggen under; Facebook

Skriv en ny kommentar